kostuums Anton Pieck dagen
16124
post-template-default,single,single-post,postid-16124,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

kostuums Anton Pieck dagen

kostuums Anton Pieck dagen

‘Draag’ met een kostuum of jurk bij aan de Anton Pieck dagen
Op 27 en 28 december staat het centrum van Zierikzee in het teken van de Anton Pieck dagen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering waren er enkele winkeliers die tijdens dit festival ook graag in passende kledij willen werken. Wil jij ook bijdragen aan de beleving en twee dagen gratis gebruik maken van een passend kostuum of jurk? Reageer dan op deze nieuwsblog of stuur een mailtje aan bestuur@inzzee.nl. Wij gaan dan alle deelnemers inventariseren en een afspraak maken voor een pas-sessie.

Geen reactie's

Geef een reactie