OVER INZZEE
15403
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15403,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19418

OVER INZZEE

vereniging van en voor ondernemers

Voormalig eigenaar van Hostellerie Schuddebeurs, nu actieve promotor in de regio. Vertegenwoordigt als voorzitter de belangen van de ondernemers en is spreekbuis naar instellingen en gemeenten.

Als betrokken moeder vaak te vinden in de Zierikzeese winkel van haar dochter Michelle. Maar Jozé is meer thuis in accountancy en ook notarieel bevoegd. Haar functie binnen de vereniging is daardoor erg breed.

Jonge ondernemer Andriy is eigenaar van een telefoon- en reparatiewinkel in Zierikzee en erg begaan met het wel en wee in Zierikzee. Binnen de vereniging heeft hij de functie van penningmeester.

Reclamemaker Steven is vanaf het eerste uur betrokken en heeft in 2016 het BIZ-traject begeleid. Hij organiseert evenementen en verzorgt reclamecampagnes die Zierikzee meer bekendheid geven.

Luit Ezinga

Jozé van de Sande

Andriy Derzhavets

Steven Schravesande

Limburgse Bourgondiër met grote liefde voor chocolade, wat zij ook al jaren verkoopt in Mondragusto. Enthousiast over “Ik zie je in Zierikzee” en wil daar graag haar steentje aan bijdragen!

Ramona de Vos – Blakenburg runt met haar man Bram woonwinkel Blakenburg – passie voor wonen aan de Balie. Als betrokken onderneemster wil ze samen met alle  ondernemers onze binnenstad nog beter op de kaart te zetten.

Margreet heeft ruime ervaring in omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, klantvriendelijkheid en adequate informatie. Zij ondersteunt het secretariaat.

 

Annemarie Verkaart

Ramona de Vos

Margreet Leijdekker

Zierikzee 800 jaar stadsrechten

Wist je dat Zierikzee behoort tot de top 10 van de Nederlandse monumentensteden? De grootste stad op Schouwen-Duiveland telt zo’n 11.0000 inwoners. De sfeervolle binnenstad heeft een veelzijdig winkelaanbod met, naast een aantal grotere ketens, ook veel leuke antiekwinkels en mooie boetieks waar je goed kunt slagen voor kleding en sieraden. Geniet van een drankje op een van de terrassen aan het Havenplein of ga wat eten met uitzicht op de Haven. Dit jaar viert Zierikzee 800 jaar stadsrechten en zijn er, ook naast de zomermaanden, veel evenementen. Een dagje Zierikzee is een dag terug in de tijd met de luxe van nu… Veel plezier!

De speerpunten voor InZzee in 2019 zijn:

toerisme0%
monumentenstad0%
winkelaanbod0%