Start01
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19418

mooiedagInZierikzee levendige monumentenstad in de luwte van de randstad ONTDEK MEER zwoelenachtInZierikzee sfeervolle monumentenstad in de luwte van de randstad ONTDEK MEER
ValentijnInZierikzee

Shoppen voor Valentijn

Voor je liefste is alleen het mooiste goed genoeg. En dat haal je natuurlijk gezellig in Zierikzee! Bezoek samen de leukste winkels en pak een (verwarmd) terrasje. Op zaterdag 8 februari zit de liefde écht in de lucht in het monumentale centrum en delen we rozen uit aan (verliefde) bezoekers. Mogen we jou er ook één aanbieden? Ik zie je in Zierikzee!

kidZZone

Kidzzone Zierikzee

GAAT NIET DOOR!

Lekker vermaak is kinderspel tijdens KidZZone onder de Beuze en/of op het Havenpark. Op donderdag 26 maart kunnen jonge kids en jeugd vanaf 15.30 uur gratis deelnemen aan sportieve activiteiten. Ook is er een kidsdiner en een avondprogramma met dj tot 20.00 uur. Kom ook met je vriend(inn)en lekker chillen, jumpen én eten voor helemaal NIX. Ik zie je in Zierikzee!

paasfair_muziek

Paasfair Zierikzee

Op zaterdag 11 april is er vanaf 10.00 uur een gezellige Paasfair met kraampjes op het Havenplein (tot aan het Kraanplein). Op het Havenpark kunnen kinderen tussen 12.00 en 13.00 uur eieren zoeken en er is een meet and greet met de paashaas. Dit herhalen we tussen 14.00 en 15.00 uur op het Maarplein (Plein Montmartre).
Natuurlijk lopen er ook straatmuzikanten door het monumentale centrum.

Zierikzee 800 jaar stadsrechten

Wist je dat Zierikzee behoort tot de top 10 van de Nederlandse monumentensteden? De grootste stad op Schouwen-Duiveland telt zo’n 11.000 inwoners. De sfeervolle binnenstad heeft een veelzijdig winkelaanbod met, naast een aantal grotere ketens, ook veel leuke antiekwinkels en mooie boetieks waar je goed kunt slagen voor kleding en sieraden. Geniet van een drankje op een van de terrassen aan het Havenplein of ga wat eten met uitzicht op de Haven. Dit jaar viert Zierikzee 800 jaar stadsrechten en zijn er, ook naast de zomermaanden, veel evenementen. Een dagje Zierikzee is een dag terug in de tijd met de luxe van nu… Veel plezier!