Start02
18332
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18332,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19418

mooiedagInZierikzee levendige monumentenstad in de luwte van de randstad ONTDEK MEER zwoelenachtInZierikzee sfeervolle monumentenstad in de luwte van de randstad ONTDEK MEER
paasfair_muziek

Pinksterfair

Wat is er leuker dan tijdens het Pinksterweekend over de leukste markt van het eiland te struinen? Op zaterdag 30 mei staat het monumentale centrum van Zierikzee weer vol met marktkraampjes. Vanaf 10.00 uur kunt u terecht, er is live muziek en natuurlijk zijn ook alle gezellige winkels in het centrum open.

foto toeristenmarkt

Zomermarkten

Deze zomer is er tijdens de schoolvakantie elke dinsdag een grote markt in Zierikzee. Op 14, 21, 28 juli en op 4, 11 en 18 augustus staat de monumentenstad weer bol van de gezellige kraampjes. Tijdens deze zomermarkten is er ook kermis op het Havenplein (31 juli t/m 6 augustus) Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom op de zomermarkten en in de vele unieke winkeltjes die deze mooie stad rijk is.

foto modeparade

Modeparade

Ook dit jaar rollen we op zaterdag 19 september weer de rode loper uit voor de 3e editie van de Modeparade in Zierikzee. Ongeveer 30 (mode)winkels showen hun mooiste creaties met muzikale omlijsting tijdens twee shows vanaf 13.00 uur. Komt u ook kijken en gezellig shoppen? Ook u loopt binnen via de rode loper bij alle deelnemende winkels!

Zierikzee 800 jaar stadsrechten

Wist je dat Zierikzee behoort tot de top 10 van de Nederlandse monumentensteden? De grootste stad op Schouwen-Duiveland telt zo’n 11.000 inwoners. De sfeervolle binnenstad heeft een veelzijdig winkelaanbod met, naast een aantal grotere ketens, ook veel leuke antiekwinkels en mooie boetieks waar je goed kunt slagen voor kleding en sieraden. Geniet van een drankje op een van de terrassen aan het Havenplein of ga wat eten met uitzicht op de Haven. Dit jaar viert Zierikzee 800 jaar stadsrechten en zijn er, ook naast de zomermaanden, veel evenementen. Een dagje Zierikzee is een dag terug in de tijd met de luxe van nu… Veel plezier!